© REUTERS

VIDEO. Omstreden “femme fatale” Amanda Knox is verloofd

Amanda Knox, die in 2015 definitief vrijgesproken werd van doodslag op haar Britse medehuurster in 2007 in het Italiaanse Perugia, is verloofd. Op sociale media laat de Amerikaanse vrouw weten dat ze binnenkort trouwt met haar vriend Christopher Robinson.

In een filmpje dat de 31-jarige Knox publiceerde op sociale media, is te zien hoe Robinson haar ten huwelijk vraagt. “Wil je met me trouwen? “, vraagt hij, waarop zij “Ja” antwoordt en de twee elkaar kussen.

De 21-jarige Britse Meredith Kercher werd in november 2007 dood aangetroffen in een plas bloed in het appartement dat ze met Amanda Knox deelde in Perugia. Na acht jaar van procedures werden Knox en haar Italiaanse vriend Raffaele Sollecito in 2015 definitief vrijgesproken door het Italiaanse gerecht. De Ivoriaan Rudy Guédé, van wie DNA gevonden werd op het lichaam van het slachtoffer, werd tot zestien jaar cel veroordeeld voor betrokkenheid bij de doodslag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.