Aanrander Louise in ‘Familie’ is in het echt… haar lief

Print
Aanrander Louise in ‘Familie’ is in het echt… haar lief

Foto: Medialaan

Keihard: zo eindigde de aflevering van ‘Familie’ donderdagavond. Louise, vertolkt door Sarah-Lynn Clerckx (19), werd na een fuif aangerand door een opdringerige jongeman die ze eerder had afgewezen. Opvallend: de acteur die dat personage vertolkte, is in het echte leven haar lief.

Louise werd donderdagavond in ‘Familie’ klemgereden na een avondje stappen. Een fuifganger die ze eerder had afgewezen, probeerde haar vervolgens aan te randen. Die fuifganger werd gespeeld door Lukas Stevens, in het echt… het lief van actrice Sarah-Lynn Clerckx.

“Lukas studeert drama aan het Lemmensinstituut in Leuven”, vertelt Sarah-Lynn in Het Laatste Nieuws. “Toen ik hem over mijn verhaallijn in ‘Familie’ vertelde, stelde hij zelf voor om de rol van die aanvaller te spelen. Hij meende het heel serieus, dus heb ik het voorgesteld aan mijn bazen bij ‘Familie’.”

Die bazen waren meteen overtuigd, waardoor ‘Louise’ voor één keer haar echte lief op de set had staan. Ze benadrukt wel dat het om een eenmalige gastrol gaat.

Bekijk hier onze volledige tv-gids