© Medialaan

Veel emoties in laatste ‘Boer zkt Vrouw’, en dan stelt boer Jeroen zijn nieuwe vlam voor

Boer zkt Vrouw zit er nu helemaal op. De reünieaflevering gaf dinsdag antwoord op de laatste vragen. Sommige boeren schoten raak, andere moeten nog wat verder zoeken. En Jeroen, die kwam zijn nieuwe vriendin voorstellen...

bpr

Emily en Jitse geven elkaar de bons

Hoe het kan keren. Emily verliet Noorwegen met het idee van “een mooie vriendschap”, ook al hoopte boer Jitse op meer. Terug thuis schreef Emily Jitse dat ze graag wou terugkomen “om het nog eens te proberen”. Ze merkte bij zichzelf dat er toch vonken waren. Twee bezoekjes later was het evenwel Jitse die haar liet weten dat “ze niet meer hoefde te komen”.

Hilde trekt in bij boer Manu

Het stond in de sterren geschreven: uiteraard zijn Manu en Hilde nog een koppel, en ze willen voluit gaan voor hun nieuwe leven. Manu vloog al enkele keren over en weer naar België, Hilde vertrekt rond deze tijd – samen met haar hondje – voor langere tijd naar Zuid-Afrika. Om hun relatie alle kansen te geven.

Bjorn en Evelyne zijn goede vrienden

“Ik moet iets bekennen”, vertelde boer Bjorn gisteravond. “Tussen de speeddates en de komst van de dames naar Canada, had ik even een andere vriendin. Maar dat is tijdig stopgezet. Ik denk dat ik het onbewust geen faire kans heb gegeven.”

Bjorn koos uiteindelijk voor Evelyne, die na de opnames zelfs voor een week terugkeerde naar Canada. En hoewel de verwachtingen van Evelyne iets hoger lagen, zijn de tweede nu goede vrienden.

Jeroen heeft een relatie, maar niet met Severien

Een coup de foudre, zoals hij “nog nooit had ervaren”. “Azuu een schuun vrouwmens”, zo omschreef hij haar. Jeroen viel al tijdens de speeddate voor Severien, maar tot een relatie kwam het finaal niet. “Na de opnames kwam ze terug naar Duitsland. Het waren net lange, drukke dagen, waarop veel moest worden gewerkt. Zij zat bij mij op de tractor, maar zei geen woord. Het was alsof ik een andere Severien naast me had. Mijn gevoel was meteen weg”, zegt hij. Nochtans wou Severien verder met Jeroen, vertelde ze gisteravond in tranen: “Ik heb had er alles voor over.”

Intussen heeft Jeroen ook een nieuwe vriendin: Kimberly. Die leerde hij naar zijn zeggen pas ná de hele situatie met Severien kennen, via Facebook-berichtjes. Haar ouders hebben ook een boerderij, en zij studeert voor dierenarts. “Haar tante schreef haar destijds in voor Boer zkt Vrouw, maar ze kon toen niet naar de opnames komen omdat ze examens had”, aldus Jeroen.

Voor Jan en Romina volgt in december de ultieme test

Ze deden het rustig en beheerst. Een beetje beschaamd, ook. Voorzichtig snuffelend aan elkaar. Maar zie: Romina (27) en boer Jan (30), hét glamourkoppel van Boer zkt Vrouw, geven hun relatie nu toch een kans. Of dat finaal in België of Australië zal zijn, moet nog blijken. “In december zijn we vijf weken alleen met elkaar. Dat wordt de ultieme test.”

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S