© Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

SPOILER. De grootste verrassing komt van Jeroen in de ontknoping van ‘Boer zkt Vrouw’

Van in het begin was het duidelijk voor boer Jeroen (29): het moest en zou Severien worden. Het was liefde op het eerste gezicht. Maar de verrassing is compleet wanneer de boer vanuit Duitsland aankomt op de ontknopingsaflevering van ‘Boer zkt Vrouw’.

nadb

** Opgelet: dit artikel bevat spoilers **

Ze leken voor elkaar gemaakt, Jeroen en Severien. Tijdens het programma leek hun verliefdheid alleen maar sterker te worden. De boer besliste zelfs om presentatrice Dina er vroeger bij te roepen. Zo zeker was hij van zijn keuze.

De verrassing is dan ook compleet wanneer Jeroen tijdens de ontknopingsaflevering plots opduikt met een ander meisje aan zijn zijde.

Lees ook. Paalse Evelyn ziet ‘haar’ Bjorn terug in ontknoping ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik ben al terug naar Canada geweest”

Knoop doorgehakt

Wat er misgelopen is met Severien? “We zijn even een koppel geweest en hadden het heel fijn samen”, vertelt Jeroen in ‘Dag Allemaal’. “Maar toen Severien enkele weken na de opnamen terug naar de boerderij kwam, was alles anders. Ik kreeg het gevoel dat mijn verliefdheid steeds minder groot werd.”

Uiteindelijk besliste boer Jeroen zelf om de knoop door te hakken: “Ik heb mijn gevoel gevolgd en een einde aan onze relatie gemaakt. Severien is daarna naar huis vertrokken, en sindsdien hebben wij geen contact meer gehad.”

Lees ook. Pech voor boer Jitse: al zijn vrouwen willen “vrienden blijven”

Iemand anders

Intussen heeft Jeroen wel iemand anders leren kennen. En zij mocht ook mee naar de ontknoping.

“Kimberly had mij op televisie gezien”, klinkt het. “Haar tante schreef haar destijds in, maar ze kon niet naar de opnamen komen omdat ze examens had. Na afloop heeft ze mij toch geschreven via Facebook.”

“Ons sprookje is voorbij”

Voor Severien was de breuk dan weer een harde klap. “De beslissing om er een punt achter te zetten, komt helemaal van Jeroen. Toen ik in Duitsland arriveerde om de zomervakantie bij hem door te brengen, drukte hij me vrijwel meteen met de neus op de feiten. Plots zei hij: eigenlijk heeft onze relatie nooit iets betekend. Ik denk dat het beter is dat je weer vertrekt.”

‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’, dinsdag om 20.35 uur op VTM.

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S