© Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Zwangere vriendin doet boekje open over acteur uit ‘De Buurtpolitie’: “Ik heb zijn duistere kanten ontdekt”

Doodsbedreigingen, torenhoge schulden, ziekelijke verwijten. De zwangere vriendin van acteur Souliman De Croock (33), beter bekend als Aziz uit ‘De Buurtpolitie’, heeft weinig goeds te vertellen. In het weekblad Dag Allemaal doet ze een boekje open over hem.

nadb

Het is niet de eerste keer dat acteur Souliman De Croock in opspraak komt. Deze zomer nog deden er verhalen de ronde over diefstal, drank- en drugsgebruik en hoe hij zijn zwangere vriendin in de steek zou hebben gelaten.

Toen was vriendin Jenifer er nog om hem te verdedigen. Nu doet ze dat niet meer. In het weekblad ‘Dag Allemaal’ vertelt ze dinsdag waarom.

De waarheid

“De waarheid is dat ik bij hem ben weggegaan, nadat ik zijn duistere kanten had ontdekt”, zegt Jenifer. “Soulimans leven hangt aaneen van de leugens.”

Waarom ze dat nu zo verwoordt? “Het begon met de dubbele enkelbreuk die hij deze zomer opliep”, klinkt het. “Een stom ongeval bij hem thuis, zei hij daarover. Maar daar is niks van waar. Hij is onder invloed van alcohol en cocaïne van een trap gesukkeld… in een homobar. (...) Over twee maanden beval ik van zijn kind, dan verwacht je toch een iets andere houding?”

Een nieuwe vriendin

De acteur zelf heeft naar eigen zeggen geen flauw idee waarom Jenifer zo’n verhaal uit de doeken doet.

“Ze kan misschien gewoon niet verkroppen dat we uit elkaar zijn”, reageert hij. “Iets wat ik overigens ook zelf betreur. Ik verlies, bij wijze van spreken, opnieuw een kindje. Maar ik kan de klok niet terugdraaien. Het is nu zo, ik heb de bladzijde definitief omgeslagen. En ik ben heel gelukkig nu. Ik heb al een tijdje een nieuwe vriendin.”

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S