© boer zkt Vrouw: De Wereld Rond

Pech voor boer Jitse: al zijn vrouwen willen “vrienden blijven”

De prijs voor dé pech­vogel van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond mag nu al worden uitgereikt aan zorgboer Jitse uit Noorwegen. Hij dreigt met ­lege handen achter te blijven nu zijn meisje van de laatste kans ook ­afhaakt.

tdl

“Misschien moeten we ­gewoon vrienden blijven.” Die zin wil je als deelnemer aan Boer zkt Vrouw niet horen, zeker niet als je Jitse heet. De zorgboer uit Noorwegen werd niet gespaard. Hij koos voor Siska, Marlies en Christy om hem te vergezellen naar zijn thuisland, maar nog voor vertrek haakte Siska af. Verliefd geworden op een andere man, kan gebeuren. Maar geen nood: Jitse vond in Emily een bereidwillige vervangster, ook al was ze vijf jaar ouder.

In Noorwegen kreeg Jitse opnieuw slecht nieuws: Christy besloot uit de race te stappen, nog voor het eerste keuzemoment. Omdat het haar allemaal wat te snel ging en ze “toch geen gevoelens had voor Jitse”. En toen bleef alleen nog Emily over, want Jitse kwam tot dezelfde conclusie als Marlies: meer dan vriendschap zou het nooit worden.

In de aflevering van maandag kreeg Jitse voor de laatste keer het deksel op de neus: op citytrip in de Noorse stad Bergen had hij Emily duidelijk gemaakt dat hij haar wel zag zitten, maar alweer bleek dat niet wederzijds. Zo blijft Jitse met lege handen achter, al belooft VTM in de slotaflevering van dinsdag “verrassend nieuws na Emily’s ­terugkeer naar België”.

De emoties laaien hoog op bij Bjorn en Evelyn

Manu en Hilde genieten tijdens een romantische safari

Jan en Romina zijn gelukkig: “Ik sta hier niet tegen mijn goesting”

Luiden de trouwklokken al in Duitsland?

Het moment van de waarheid

In de aflevering van dinsdag, die ook een stand van zaken opmaakt zoals die ongeveer drie weken ­geleden was, leggen de vijf boeren alle kaarten op tafel, bij een stevig pak frieten en een frikandel. Jeroen vormde al tijdens de opnames een koppel met Severien, die terugkeerde naar Duitsland om hun relatie ook zonder camera’s een kans te geven. Bjorn en Evelyn ­waren geen koppel omdat Canada wel érg ver ligt van België, al was er wel potentieel. Dat gold ook voor Jan en Romina, die elkaar voor het eerst terugzien sinds de ontknoping. De vraagtekens zijn het kleinst bij Manu en Hilde, die voluit wou gaan voor haar nieuwe leven in Zuid-Afrika.

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S