© Kim Boschmans

Alt Knalt haalt Swingpaleis vanonder het stof

Het is ondertussen meer dan 10 jaar geleden dat de laatste aflevering van het legendarische Swingpaleis werd opgenomen. “Het werd dus dringend tijd dat we dit nog eens van onder het stof gingen halen”, klinkt het bij Alt Knalt. De Hoeseltse versie kreeg de naam 'Alt Klinkt'.

Kim Boschmans

Het idee voor een revival lag al langer op tafel. En nu is het binnenkort eindelijk zover... De eerste dag van het nieuwe jaar, 2019, gaan alle stoelen in de Altenaar in Alt-Hoeselt aan de kant en gaan ze swingen als nooit te voren.

De ticketverkoop voor het nieuwjaarsevent verloopt vlot en de eerste meisjes en jongens voor in het panel zijn al gekend. “Zowel voor het panel als de live-band mogen we rekenen op sfeermakers van uit de buurt”, zegt Alt-Knalt. “Dit maakt het niet makkelijker om te organiseren, maar wel leuker om naar te kijken en te luisteren.”Steyn Schraepen, entertainer pur-sang en alombekend van de coverband FeSteyn, is de Felice van dienst. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de show en de omkadering krijgt steeds meer en meer vorm. “Wij hebben er alvast heel veel zin in en vragen onze gasten om op 1 januari ‘een touch of glitter’ mee te brengen. Zo voelen ze zich meteen thuis.” :vervolgt het Knalt- bestuur.

Met een toepasselijke naam als ‘Alt Klinkt’ is natuurlijk ook een feestelijke ontvangst met een glaasje en overheerlijk walking dinner niet weg te denken.Wil je er nog bij zijn, bestel dan snel je tickets via altknalt.be. De plaatsen zijn immers beperkt. En zoals we Alt Knalt kennen, is dit je enige en unieke kans om nog eens ‘volle gaas’ te gaan.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio