Celebs

Kim Kardashian uit villa geëvacueerd

Print
Kim Kardashian uit villa geëvacueerd
De Amerikaanse realityster Kim Kardashian (38) heeft haar villa in Californië uit voorzorg moeten verlaten. Momenteel woedt er een grote brand in de regio. Duizenden mensen zijn intussen voor het vuur gevlucht.

Kim Kardashian en haar gezin zijn uit hun villa in Calabasas, op zo’n half uur rijden van Malibu in Los Angeles, geëvacueerd. Vlakbij houdt een natuurbrand lelijk huis. De realityster documenteert op Instagram de vuurzee vanuit haar vliegtuig en schrijft over de bange momenten.

“Ik ben juist geland thuis en kreeg één uurtje de tijd om mijn spullen te pakken en het huis te verlaten. Ik bid ervoor dat iedereen in veiligheid is”, schrijft ze bij de foto’s van de brand. In een andere Instagram story zegt ze dat de brandweermannen in haar straat zijn gearriveerd. “Bedankt dat jullie dit voor ons doen”, staat er te lezen. Ook haar zus Khloé Kardahsian bedankt de brandweermannen “die hun leven voor ons riskeren”.

Kim Kardashian uit villa geëvacueerd

Hollywoodactrice Alyssa Milano heeft ook op de brand en de daarop volgende evacuatie gereageerd via Twitter. “Ik heb alleen mijn kinderen, honden en en Dr. Martens-boots kunnen meenemen. De paarden worden in veiligheid gebracht door mijn trainer en mijn man zit momenteel in New York.”

Niet te missen