Nieuw op HBvL: het snelabonnement voor alle plusartikels

Nieuw op HBvL: het snelabonnement voor alle plusartikels

Jij bent een trouwe lezer van onze website of app, maar hebt geen tijd om dagelijks de krant te lezen. Voor jou lanceert HBvL het snelabonnement: een nieuwe formule waarmee je toegang hebt tot al onze plusartikels.

Wat is dat precies, het snel-abonnement?

Precies wat het zegt: een abonnement waarmee je op de snelst mogelijke manier mee bent met het nieuws, binnen en buiten de provincie. We horen steeds vaker dat mensen een te jachtig leven hebben om elke dag rustig hun papieren krant door te nemen. Dat begrijpen we en dus willen we voor die mensen een oplossing bieden. Met dit abonnement kan je namelijk alle betalende Plus-artikelen op onze site meteen lezen.

Het is dus een digitaal abonnement? Er staan toch veel gratis artikelen op de site van Het Belang van Limburg?

Dat is minder en minder het geval. We gaan stilaan naar een site waarbij we vooral plusartikels publiceren, dat zijn reportages en nieuwsartikels die we speciaal voor onze abonnees maken. We geloven niet dat goed en betrouwbaar nieuws gratis kan zijn. Het is door een hele redactie gecheckt, uitgeplozen en gedubbel-checkt.

Voor wie is dat snel-abonnement?

We mikken vooral op een iets jonger publiek, dat wil betalen om mee te zijn met alle betrouwbare nieuws, maar geen tijd heeft voor een traditioneel abonnement. We zijn net gestart en een van de eerste nieuwe abonnees, is een jonge kerel van drieëntwintig jaar. Een papieren abonnement is niks voor hem, maar dit is helemaal op zijn maat. Fantastisch toch?

Hoeveel kost dat?

We gaan naar een heel andere prijszetting dan bij een abonnement op de papieren krant. We enten ons een beetje op het Netflix en Spotify-model. De Snel-formule kost 10 euro per maand.

Ook wanneer je kiest voor een abonnement op de krant, krijg je toegang tot onze digitale plusartikelen. Het voordeel? Je krijgt sommige reportages al een dag eerder te lezen op de site, voor het in de krant staat. Zo kan je altijd lezen op het moment dat het je zelf het beste uitkomt.

Meer info vind je op de site of via onze medewerkers op het nummer 011/494600, elke werkdag tussen 8 en 17u en zaterdag van 8u tot 12u.

Wil je meer weten over hoe je digitaal kan lezen? Ontdek het hier.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio