Na de heisa over ‘gestolen’ promotiecampagne van De Slimste Mens: “Jij bent toch kapitein plagiaat”

Print
Na de heisa over ‘gestolen’ promotiecampagne van De Slimste Mens: “Jij bent toch kapitein plagiaat”

Foto: VIER

Donderdag, de laatste aflevering van de week van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Daarin namen Hakim Chatar, Boris Van Severen en Youri Mulder het tegen elkaar op. De aflevering gemist? Met deze samenvatting bent u weer helemaal mee.

Wie zat er in de jury?

Adriaan Van den Hoof en Barbara Sarafian zijn zeer scherpe juryleden. Dit waren de beste momenten van het hilarische duo:

Wat waren de beste quotes?

Hakim Chatar: “Je moest eens weten hoeveel mensen Fellaini zeggen tegen mij. Of Bruno Mars. Of Lenny Kravitz. Maar Hakim: niemand.”

Erik Van Looy: “Welk lichaamsdeel bepaalt voor vrouwen of ze mannen aantrekkelijk vinden?” Boris Van Severen: “De voeten?” Van Looy: “Nee.” Youri Mulder: “De lul?”

Youri Mulder: “Ik was laatst in New York en toen dacht ik: ik ga in zo’n riksja zitten, dat is sneller tussen het verkeer.” (pauzeert) “Ja, dat was het ook.”

Wat was het mooiste moment?

Boris Van Severen kreeg een fragment over de moord op Beatle John Lennon. Hij kon ‘John Lennon’, ‘1980’, ‘Ringo Starr’ en ‘New York’ antwoorden, maar kreeg de naam van moordenaar Mark Chapman niet uit zijn brein geperst: “Fucking hell, ik wou Lee Harvey Oswald zeggen, maar dat is hem niet, da’s die van Kennedy, fuck, godverdomme, stop.”

Wie mag zich voor minstens één dag De Slimste Mens ter Wereld noemen?

Acteur Boris Van Severen. Geen groot kenner van wereldsteden, maar wel de verdiende winnaar.

Voor wie stopt het hier?

Youri Mulder. De sympathieke ex-voetballer maakte een gigantische achterstand goed, maar Hakim Chatar redde het nipt. Mulder evenaarde het aantal deelnames van zijn vader en lag er na één deelname uit.

Wie is de nieuwkomer maandag?

Eén-gezicht Saartje Vandendriessche, bekend van het programma ‘Op de Man af’. Zij krijgt waar voor haar geld, want ze strijdt tegen twee mannen.

De tussenstand:

1. Julie Colpaert (twaalf afleveringen)

2. Boris Van Severen (zes afleveringen)

3. Hakim Chatar (drie afleveringen)

4. Michèle Cuvelier (drie afleveringen)

5. Omar Souidi (drie afleveringen)

Bekijk hier onze volledige tv-gids