Celebs

Koningin Máxima binnenkort weer aan de slag na gezondheidsklachten

Print
Koningin Máxima binnenkort weer aan de slag na gezondheidsklachten

De Nederlandse koningin Máxima (47) zal binnenkort haar werk hervatten. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Eind vorige week raakte bekend dat ze verplichte rust moest nemen van de dokter nadat de symptomen van een darminfectie bij haar werden vastgesteld.

De Rijksvoorlichtingsdienst, de Nederlandse instantie die zich onder meer bezighoudt met voorlichting over het Koninklijk Huis, meldt op donderdag dat de vorstin haar werk op woensdag 14 november zal hervatten.

Die dag staat een tripje naar Den Haag gepland voor de lancering van de website Schuldenlab.nl, het platform dat zich inzet om Nederland schuldenvrij te maken. Ze zal ook de Oostenrijkse president Alexander Van der Bellen en zijn vrouw Doris Schmidauer ontmoeten tijdens hun eendaags bezoek aan Nederland.

Vorige week vrijdag kwam het bericht dat de vorstin verplichte rust moet nemen omdat ze vermoedelijk een darminfectie had opgelopen. Haar plannen voor deze week, een VN-werkbezoek naar Tanzania, werden onmiddellijk geannuleerd.

Niet te missen