WSV Milieu 2000 op uitstap naar Montenau

Print
Lommel - De busreis richting de Oostkantons was een uitstap waar veel clubleden van WSV Milieu 2000 vzw naar uitkeken. Hun eindbestemming en tevens beginpunt van de wandeling was het kleine plaatsje Montenau, een deelgemeente van Amel in de provincie Luik.

De herfst heeft definitief zijn intrede gedaan en de bladeren kleuren. "Het kleurenpalet is ongelofelijk mooi", klinkt het bij de wandelaars. "De paraplu’s mochten de hele dag opgeborgen blijven en het werd een mooie herfstdag. We vertrokken en klommen al snel de prachtige natuur binnen van het magnifieke Wolfsbusch. We wandelden langs en over de ingetogen Amel, langs vennen en hoog struikgewas zonder één seconde van verveling. Prachtige huizen uit lokale steen met natuurlijke leien daken, midden in de Ardennen, alles ademt rust en gezelligheid uit. Via de Vennbahn gingen we terug richting startzaal. Daar werden we aangetrokken door de geur van de Montenauer Schinkenräucherei. De verkoopsstand die speciaal werd opgesteld tijdens deze wandeling deed dan ook vele onder ons verleiden tot het kopen van een typische Ardense ham."

Nagenietend van de wandeling, de uitgestrekte vergezichten, een typisch biertje, het gezelschap… keerden de wandelaars om 16 uur terug naar onze vertrouwde omgeving in Lommel.

Meer foto’s op onze website http://wsv-milieu-2000.be/

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio