© Isopix

Adele deelt heerlijke foto uit de oude doos bij bekendmaking Spice Girls-reünie

De kogel is door de kerk: de Spice Girls gaan in 2019 opnieuw op tournee, zij het zonder Victoria Beckham. Niettemin kijken heel wat (vroegere) fans uit naar de reünie, zo ook Adele. Die deelde op Instagram een foto van zichzelf uit de oude doos om haar blijdschap kracht bij te zetten.

flb

De langverwachte reünie van de Spice Girls komt er. Vanaf zaterdag 10 november zijn er tickets te koop voor de tournee in de UK. Wie ongetwijfeld op de eerste rij zal zitten, is Adele. De populaire zangeres was in de jaren 90 zelf een grote fan van de Spice Girls. Dat weten we niet alleen omdat ze in een aflevering van 'Carpool Karaoke' met James Corden het liedje 'Wannabe' bracht, maar ook omdat ze een bijzondere foto van zichzelf heeft gepost op Instagram.

We zien haar in haar kinderkamer zitten met op de achtergrond enkele posters van de Spice Girls. Een kamer zoals die van vele kinderen er toen uitzag en nog lang voor Adele zelf wereldberoemd werd. "HA! Zo voel ik me momenteel! IK BEN ER KLAAR VOOR!", klinkt het onder de foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Adele

Niet te missen