© Instagram

Jennifer Lopez onthult drie geheimen voor haar sixpack (maar vergeet de twee belangrijkste)

49 jaar oud is ze, maar haar lichaam kan wedijveren met dat van menig twintiger en daar is Jennifer Lopez trots op. “Ik heb voor mezelf gezorgd, en dat zie je”, klinkt het in een recent interview. En die sixpack is helemaal niet zo moeilijk te bekomen als je J-Lo mag geloven, al vergeet ze wel twee belangrijke dingen te vermelden.

nkdr

In een nieuwe fotoshoot met Instyle magazine liet Jennifer Lopez meer zien dan ooit tevoren. Een groene glittercape die eigenlijk vooral als achtergronddecoratie moet dienen, is het enige kledingstuk dat J-Lo kreeg. De foto ging meteen de wereld rond. Iedereen verbaasde zich over haar lichaam, en ook weer niet, want we hebben het tenslotte over J-Lo.

Haar geheim om er zo goed uit te zien? Dat is drievoudig, zo vertelt ze het magazine: geen koffie, geen alcohol en een goede nachtrust. Al is het geen geheim dat de superster elke week ook uren in de fitness doorbrengt en een streng dieet volgt, toch ook niet onbelangrijk. Na de geboorte van haar tweeling gaf ze aan sterk afgevallen te zijn door een veganistisch dieet te volgen, maar ze begint de dag ook graag met een proteïneshake. “Dat zet meteen de toon voor de dag en geeft me veel energie”, zo vertelde ze news.com.au.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen