© Renata Pijkels

© Renata Pijkels

© Renata Pijkels

Mega Musicalconcert K!Di is een groot succes

De K!DZ, T!ENZ en NeXT van kinderkoor K!Di brachten een spetterende Mega Musical avond.

Renata Pijkels

Aan de start van de herfstvakantie ging deze avond door, honderden aanwezigen konden kijken en luisteren naar toneel en zang. Het ging van 'The Lion King' tot 'The Sound of Music', van 'High School Musical' tot 'Grease'. Stuk voor stuk pareltjes en een genot voor jong en oud. En de K!Di- band is al bijna niet meer weg te denken bij de concerten. De mannen van de band hebben een sublieme muzikale bijdrage geleverd.

Dit optreden was het resultaat van heel veel uren voorbereiding, denkwerk en repeteren. En zonder de vele helpende handen en de inzet van de ouders was dit uiteraard niet mogelijk geweest. Wie er niet bij kon zijn of gewoon nog eens wil nagenieten, kan terecht op de website www.kinderkoordilsen.be. Daar vind je al de foto's.

Voor de komende weken staat alweer een gloednieuw repertoire klaar. We zullen onze koren klaarstomen voor een optreden op de Werelddag, op zondag, 25 november in zaal Nieuwenborgh. En dan zetten we de koers naar een onvergetelijk jubileumjaar en ons jubileumconcert in het voorjaar 2019.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio