© Jozef Gabriels

© Jozef Gabriels

© Jozef Gabriels

Neos Genk naar het musicalspektakel 40-45

Neos Vlaanderen verzamelde vorige vrijdag bijna 5.000 leden tijdens drie voorstellingen van het musicalspektakel 40-45 in het Studio 100 pop-uptheater in Puurs. Een flinke delegatie van Neos Genk woonde samen met 1.660 andere leden de avondvoorstelling bij.

Jozef Gabriels

Neos Genk, Netwerk van Ondernemende Senioren, is een ijverige organisatie die haast wekelijks iets organiseert. Vaak zijn het eigen initiatieven, maar soms neemt men ook deel aan initiatieven van Neos nationaal. Zo trok een bus met Genkse leden naar het indrukwekkende musicalspektakel waarvoor Studio 100 op het industrieterrein in Puurs een tijdelijk theater bouwde, twintig meter hoog met een speelveld van 70 op 70 meter, zonder kolommen.

De Genkse Neos-leden genoten van een meeslepende voorstelling met Vlaamse topacteurs, gekruid met alle mogelijke technische snufjes, van rondrijdende toeschouwerstribunes en geluid via individuele koptelefoons tot een trein die door het toneel stoomt, maar vooral met de gedachte: laat dit nooit meer gebeuren in ons land.

En de werking van Neos Genk dendert voort: eerstdaags komt dr. Caenepeel spreken over darmkankerscreening en op 18 november herdenkt de vereniging haar overleden leden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio