© Twitter

Deze foto van een net verloofd koppel wordt een pak grappiger als je ziet wat zich achter de camera afspeelde

Maak het maar mee, je vriend besluit je ten huwelijk te vragen en heeft een pracht van een verlovingsring gekocht, maar je kan dat moment niet vereeuwigen omdat je nagels er niet uitzien. Wat doe je dan? In dit geval: je beste vriendin - wiens nagels wel gelakt zijn - inschakelen als handmodel.

nkdr

Je laat je beste vrienden niet in de kou staan op een van de mooiste dagen van hun leven, dus als dat betekent dat je net gemanicuurde hand mee op de foto moet, dan doe je dat. Ook als dat betekent dat je jezelf in bochten moet wringen om verder buiten beeld te blijven en tegelijkertijd ook de foto te nemen die een tastbare herinnering aan het aanzoek moet vormen.

De foto’s van het bijzondere moment werden door een nichtje van de toekomstige bruid gedeeld op Twitter en gingen daar in geen tijd een eigen leven leiden. Ze werden al meer dan 150.000 keer gedeeld en verzamelden al meer dan een half miljoen likes.

© Twitter

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen