© Maarten Warson

Koninklijke Fanfare St.-Kristoffel Opgrimbie op muziekkamp

Naar jaarlijkse gewoonte trok de Koninklijke Fanfare St.-Kristoffel uit Opgrimbie tijdens de herfstvakantie weer op muziekkamp. Dit jaar verbleven ze in De Royer Brem in Gruitrode.

Maarten Warson

Zoals het al jarenlang de traditie is, trokken de muzikanten van het KMO-Jeugdorkest, het Battito Percussie-Ensemble en de fanfare van Opgrimbie weer op muziekkamp. Dit jaar trokken zo’n 30 jonge muzikanten van 28 t.e.m. 31 oktober naar de bossen van Gruitrode. Hier verbleven ze in een gezellig en mooi verblijf waar ze de laatste voorbereidingen troffen voor hun jaarlijks najaarsconcert. Tijdens dit najaarsconcert reizen ze op zaterdag 17 november vanaf 19.30 uur door de tijd en brengen ze hits voor jong en oud.

Op dit muziekkamp werd er stevig gerepeteerd, maar werd er ook plaats gemaakt om fijn te ontspannen door leuke spelactiviteiten te doen, boswandelingen te maken en natuurlijk ook lekker te eten. Na afloop zagen zowel de voorzitter als de drie dirigenten van de verschillende orkesten dat het goed was, en kan er met een gerust hart uitgekeken worden naar een veelbelovend najaarsconcert met titel ‘Jukebox Time Machine’.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio