VIDEO. Nieuw personage duikt op in ‘Thuis’ en zorgt meteen voor heibel

Televisiekijkend Vlaanderen kon vrijdagavond zien hoe ‘Thuis’ een personage rijker was. Gunther Samson, bekend van zijn rol van wetsdokter in ‘Witse’, wandelde immers als Bill De Witte de FRENS binnen. En dat zorgt meteen voor heel wat ophef in de reeks...

mrra

Sinds de intro van Joren De Witte enkele maanden geleden, is ook de naam van Bill al verschillende keren gevallen. Vanaf vandaag krijgt die naam een gezicht en wel dat van Günter Samson. Heel wat acteurs kennen hem al, aangezien hij aan het werk is als dramadocent en coördinator Woordkunst in het Lemmeninstituut in Leuven. Nu kruipt hij echter zelf nog eens voor de camera.

Meteen problemen

Zijn personage Bill De Witte komt niet zomaar lang bij zijn zus, Sam. Integendeel: hij zorgt meteen voor problemen. Met de komst van haar broer krijgt Sam immers een moeilijke opdracht. Want Bill wil opnieuw contact met zijn zoon Joren, die sinds de scheiding van zijn ouders bij Sam en Tim is ingetrokken.

Maar dat gaat niet van een leien dakje. Joren heeft het bijzonder moeilijk gehad met de breuk die voor een onleefbare thuissituatie zorgde. Zowel zijn mama Elke als papa Bill hebben hem toen aan zijn lot overgelaten. Voor Joren is het dan ook simpel: hij wil niks meer met zijn ouders te maken hebben. Zijn vertrouwen is stevig beschadigd, en eigenlijk voelt hij zich perfect gelukkig bij Sam en Tim, net zoals op de zwemclub.

Sam neemt haar tijd om naar Bill te luisteren, maar zal ze vader en zoon opnieuw dichter naar elkaar kunnen toebrengen? Die vraag zal vast en zeker voor nog wat ophef zorgen in ‘Thuis’ de komende weken.

Herken je hem?

Het is niet de eerste keer dat Günther Samson in een Vlaamse fictiereeks opduikt. Recent zagen we hem nog als wetsdokter in detectivereeks ‘Witse’. In 2005 speelde hij echter ook een korte periode mee in die andere populaire fictiereeks: ‘Familie’. Als verloofde van Eefje Govaert kwam hij in de rol van Ivan De Vries mee naar huis uit Canada, maar bleek hij al snel een getrouwde crimineel te zijn met de naam Wilfried Van Laer.

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S