© Nico Wouters

Ploegenvoorstelling bij KFC Alken

Op zaterdag 13 oktober 2018, onder een stralende nazomerzon, hield KFC Alken z’n jaarlijkse ploegenvoorstelling op het terrein aan de Langveldstraat.

Nico Wouters

De fusieclub heeft vandaag 30 ploegen in competitie: 23 jeugdploegen (van U6 t.e.m. U21), 1 damesploeg, 3 seniorenploegen en 3 ploegen in het G-voetbal. Voor elk wat wils dus. Met de U5-spelertjes, die hun eerste stappen in de voetbalwereld zetten, erbij is de toekomst van deze club dan ook absoluut verzekerd.

Samen met de ongeveer 400 actieve spelers kan bij KFC Alken iedereen van jeugd tot senioren, dames en heren zijn favoriete sport 'voetbal' beoefenen.

Alle jeugdploegen en de damesploeg hebben zich op zaterdag 13 oktober, onder luid applaus van de aanwezige ouders, clubleden en sympathisanten voorgesteld.

Na deze voorstelling was het de beurt aan de senioren van de 1ste ploeg, om 20 uur werd daar de aftrap gegeven. Het werd een spannende wedstrijd met overwicht van KFC Alken. Met de steun van de twaalfde man gingen ze op zoek naar de overwinning maar helaas stond het geluk niet aan de kant van KFC Alken en nam Zonhoven VV de drie punten mee naar huis.

Maar met de vele jeugdspelers en ouders die deze wedstrijd hebben gevolgd, was de sfeer zowel op als naast het veld optimaal.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio