© ISOPIX

Van alle foto’s van Meghan Markle springt er eentje uit om een bijzondere reden

Ze wordt elke dag honderden keren gefotografeerd, maar toch springt een foto van Meghan Markle op de laatste dag van haar reis naar Nieuw-Zeeland eruit. Niet omdat de hertogin van Sussex er anders op te zien is dan op veel andere foto’s, wel omdat de foto genomen werd door Harry zelf.

nkdr

Iets meer dan twee weken reisden Harry en Meghan samen door de Pacifische regio, met als laatste halte Nieuw-Zeeland. Meghan hield er onder meer een pakkende toespraak waarin ze het land prees omdat het vrouwen 125 jaar geleden stemrecht gaf en waarin ze zich hard maakte tegen discriminatie: “Alles wat verdeelt, of het nu ras, klasse, geloof of geslacht is, is onmenselijk en moet overwonnen worden”, klonk het.

© ISOPIX

Op een van hun laatste dagen in Nieuw-Zeeland maakten Harry en Meghan een wandeling in een bos in Rotorua. Daar werd de foto gemaakt van een lachende Meghan die haar zwangere buik omarmt. Door niemand minder dan Harry zelf. Een foto die al snel honderdduizenden likes verzamelde op het officiële Instagram-profiel van het paar.

Bij de foto hoorde nog een uitgebreid dankwoord aan Nieuw-Zeeland. “Bedankt voor de meest prachtige laatste week van onze reis. Het is een voorrecht geweest om zo veel vriendelijke Kiwi’s te ontmoeten. Australië, Fiji,Tonga en Nieuw-Zeeland, we vertrekken met een gevoel van inspiratie en de herinnering dat ieder van ons het verschil kan maken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© ISOPIX

Meer over Brits koningshuis

Niet te missen