© Katholiek Secundair Onderwijs Mosa-Rt

© Katholiek Secundair Onderwijs Mosa-Rt

© Katholiek Secundair Onderwijs Mosa-Rt

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Oefenfirma’s Beauty7 en Aviva zijn open!

De 9 leerlingen van het 7de jaar Kantooradministratie en gegevensbeheer hebben officieel de deuren van Beauty7 geopend, een oefenfirma die fitnessartikelen, fysioproducten en sportaccessoires verkoopt (weliswaar virtueel). De goederen- en geldstroom in een oefenfirma is fictief maar de documentenstroom is wel echt.

Katholiek Secundair Onderwijs Mosa-Rt

Op beurzen krijgen de leerlingen de kans om te verkopen aan andere oefenfirma’s. Thomas Bosmans benadrukt nog dat Beauty7 samenwerkt met het peterbedrijf Meijers In Roosteren. Meijers, gespecialiseerd in paramedische producten en trainingsmateriaal, ondersteunt de leerlingen waar nodig. www.facebook.com/beauty7ka.

Oefenfirma Aviva bestaat dan weer uit de gemotiveerde leerlingen van het 7de jaar Business support. Aviva is gespecialiseerd in wijnboxen en tapas en wordt bijgestaan door peterbedrijf Baeten Vinopolis. Baeten Vinopolis staat in Maaseik al jaren in voor het verkopen van kwaliteitswijnen aan particulieren, bedrijven en de horeca. Debbie Levels vindt het een pluspunt dat leerlingen in een virtueel kantoor ervaren hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. Aviva is actief op facebook onder de naam Aviva 7 en op Instagram onder Aviva kantoor @aviva7ka.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio