Viktor Verhulst en James Cooke delen familieweetjes in De Slimste Mens

Viktor Verhulst en James Cooke delen familieweetjes in De Slimste Mens

Wat doe je als je papa het record voor de meeste aantal afleveringen in ‘De Slimste Mens’ op zijn naam heeft staan? Gewoon zelf het publiek verbazen, natuurlijk. Viktor Verhulst deed de reputatie van papa Gert Verhulst eer aan, toen hij zowaar een recordhoudster naar huis wist te spelen. Al kon hij wel niet ontsnappen aan de gênante weetjes die jurylid James Cooke over Viktor verklapte...

Wie zat er in de jury?

Naast Jonas Geirnaert zat James Cooke, die speciaal kwam supporteren voor zijn kameraad Viktor. Al was hij ook wel geïnteresseerd in zijn medejurylid. James Cooke ontpopt zich tot casanova en slaagt erin zelfs het hart van Jonas Geirnaert te veroveren. Een straffe prestatie want Jonas is hetero en valt niet op blond...

Neem maar preventief een Buscopan want met de grappen en grollen van juryleden Jonas en James heb je gegarandeerd buikpijn.

Wat waren de beste quotes?

James Cooke over Viktor Verhulst: “Op televisie noem ik hem Viktóór, maar privé zeg ik Lou’tje.”

Viktor Verhulst vertelde waarom hij nooit meer zijn kleine boodschap in een urinoir doet. Een hilarische bekentenis.

Jonas Geirnaert: “Ik heb iets gelijkaardigs: ik moet altijd kakken in een urinoir.”

Jonas Geirnaert over geheimen: “Ik vind het goed dat seksuele voorkeur niet langer een geheim hoeft te zijn. Ik val op vrouwen, James valt op mannen, en Viktor en zijn papa vallen op K3.”

Viktor Verhulst over het kaalgeschoren hoofd van Jonas Geirnaert: “Ik voel me plots thuis. Je begint op Octaaf De Bolle uit Samson en Gert te lijken.”

En dan was er natuurlijk nog de doevraag: wie kan het langste in de camera kijken zonder te pinken?

Wat was het mooiste moment?

Als familievriend supporterde jurylid James Cooke voor Viktor Verhulst. “Viktor wordt snel zenuwachtig. Dan trekt hij zijn bovenlip zo naar boven en laat die daar dan hangen. Hij denkt ook dat hij een ­arrogante blik heeft. Dat heb ik niet, want ik laat botox spuiten.”

Viktor Verhulst en James Cooke delen familieweetjes in De Slimste Mens

Wie was voor minstens één dag De Slimste Mens Ter Wereld?

Julie Colpaert. Onklopbaar. De VTM-journaliste stond het hele spel ontspannen op kop. Met haar negende deelname vanavond komt het record van elf afleveringen stilaan in zicht.

Wie moest het spel verlaten?

Michèle Cuvelier. De StuBru-stem haalde vorige week nog de hoogste score ooit, maar raakte nu niet op dreef. Ze verloor tijd in de fotoronde, kampte met black-outs en werd in een pijlsnelle finale uitgeschakeld door Viktor Verhulst.

Wie zien we dinsdagavond als nieuweling?

Viktor en Julie mogen zich klaarmaken voor een nieuw “familielid van”: actrice Clara Cleymans. Haar broer Jelle verloor in 2013 nipt de titel aan Gilles De Coster.

De tussenstand:

1. Julie Colpaert (9 afleveringen)

2. Michèle Cuvelier (3 afleveringen)

3. Saïd Boumazoughe (3 afleveringen)

Bekijk hier onze volledige tv-gids