75-jarigen van Kwaadmechelen en Genendijk aan het feest

Print

Foto: René Valgaerts

Kwaadmechelen

Ham - In het plaatselijk restaurant ' Grandcafé De Wuiter' in Kwaadmechelen kwamen, op donderdag 25 oktober, 10 vrouwen en 9 mannen, nog steeds zeer kranige 75-jarigen van Kwaadmechelen en Genendijk alweer voor de zevende keer samen.

Ook deze keer was de opkomst meer dan behoorlijk, maar wat meer is: de aanwezigen amuseerden zich weer te pletter. De organisatoren hadden, samen met kok Stef Wouters, voor een schitterende bijeenkomst gezorgd. Vanaf 12 uur kon men, na het aankomstdrankje met hapje en het welkomstwoord van Rene Lemmens, waarin hij ook aandacht vroeg voor allen die ons ontvallen waren in de voorbije 5 jaren, aanschuiven voor een heerlijk menu.
Tussendoor werden, zoals steeds weer, vele herinneringen opgehaald en werd er zeer intensief verteld over vroeger, veel gelachen en gediscussieerd en ook gebabbeld over de nieuwe gebeurtenissen vanaf de laatste bijeenkomst van 5 jaar geleden tot nu toe.
De groep verheugde zich nu al op de volgende bijeenkomst en hoopten nog allemaal samen te kunnen zijn in 2023, voor de samenkomst bij 80 jaar !!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio