Succesvolle IBO-week in De Petteflet

Print

Paal

Beringen - De buitenschoolse kinderopvang viert feest. In de week van 22 tot 26 oktober 2018 hebben honderden locaties buitenschoolse kinderopvang de deuren opengezet. Vzw De Petteflet in Paal & Beringen deed naar jaarlijkse traditie mee.

Er was heel wat te doen voor ouders en hun kinderen in beide opvangen van de Petteflet. In Beringen werd er elke dag een bepaalde doelgroep in de kijker gezet. Elke dag was er een applaus voor de kinderen, ouders, begeleiding of iedereen. En op woensdag was er een heuse kindershow in elkaar gebokst door en voor kinderen en hun grootouders, want voor hun was er ook een dagje applaus ingepland.
In de opvang in Paal, konden ouders hun naam noteren op de walk of fame van de Petteflet, mee schrijven aan het verhaal van Pluk & Dollie, deelnemen aan de photobooth of aan 1 van de talrijke workshops zoals just dance, glitter & glamour met karaokebar,... Daarnaast kon je de befaamde muziekquizbeker winnen door 10 vragen samen met je mama of papa in te vullen.
In beide opvangen werden ouders, sympathisanten en externen vriendelijk onthaald met een tasje koffie, water of wat fruitsap. Tijdens deze momentjes werd er wat meer tijd genomen om een babbeltje te slaan met elkaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio