Nazomeravonden in Kinrooi weer een enorm succes

Print

Foto: Toerisme Kinrooi

Ophoven

Kinrooi - In oktober organiseerde Toerisme Kinrooi weer een heel geslaagde nazomeractiviteit. Deze keer zijn we op wandel -en fietsexpeditie met de Bokkerijders geweest.

Starten deden we vanuit het charmante Geistingen en de weergoden waren ons goed gezind. Na de ontvangst in het Bokkecafé waar we een kort, maar indrukwekkend infofilmpje over het leven van de bokkerijders draaide gingen we op pad. We traden letterlijk in de voetsporen van deze roversbende. Sommige sprongen op de bokkefiets en de andere startte te voet. Tijdens de tocht waren ze getuige van straffe verhalen en leuke anekdotes. Voor een natje en droogje werd ook gezorgd en zo kwam gelukkig bijna iedereen heelhuids terug aan in het gemeenschapshuis waar we de bokkerijder van de avond bekend maakte en afsloten met een gezellig samenzijn.
De plaatsen voor de deelnemers waren helaas beperkt en snel volzet. Voor diegene die het dit jaar gemist hebben, geen nood in oktober 2019 gaan we terug op tocht met de Bokkerijders. Toch tijdig reserveren is de boodschap.

Voor meer informatie kan u terecht op www.toerismekinrooi.be of volg ons op onze facebookpagina (www.facebook.com/toerisme.kinrooi).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio