Interieur

Louis Vuitton brengt geurkaarsen op de markt

Print
Louis Vuitton brengt geurkaarsen op de markt

Het Franse modehuis Louis Vuitton heeft al kleding, hand- en reistassen in het gamma en voegt er nu ook luxueuze geurkaarsen aan toe. De parfums moeten je onder meer doen denken aan de frisse buitenlucht en bloemen.

De kaarsen zitten in minimalistische keramische potjes. Ze zijn allemaal voorzien van een kleurrijke wiek en een goudkleurig deksel, dat ook dienst kan doen als onderzetter. Ze beschikken ook over handvatten, gemaakt in het kenmerkende leer van het modehuis.

En de geuren zelf? Die zijn samengesteld door parfumeur Jacques Cavallier Belletrud, die zich liet inspireren door geuren die in huis binnenwaaien als het raam op verschillende locaties openstaat.

L’Air du Jardin ruikt naar rozen, Île Blanche doet denken aan frisgewassen kleren, Feuilles d’Or brengt een boswandeling naar binnen en Dehors Il Neige maakt dagdromen over besneeuwde landschappen een tikje intenser.

Per kaars betaal je 175 euro. Vanaf 5 november beschikbaar in de geselecteerde winkels van het luxemerk en via de officiële webshop.

Niet te missen