50 Cent koopt 200 tickets voor concert van grootste rivaal om eerste rij leeg te laten

Print
50 Cent koopt 200 tickets voor concert van grootste rivaal om eerste rij leeg te laten

50 Cent dwarsboomt concurrent op wel heel inventieve manier Foto: Instagram 50 Cent

Een bedrag van 3.000 dollar (omgerekend 2.600 euro), zoveel had rapper 50 Cent ervoor over om zijn grootste concurrent te dwarsbomen. Hij kocht maar liefst 200 tickets voor plaatsen op de eerste rij voor het concert van rapper Ja Rule, enkel en alleen maar opdat ze zouden leeg blijven.

“Wat een show, gewoonweg fantastisch. Doe het opnieuw!” Die spottende boodschap schreef 50 Cent bij een bewerkte foto van zichzelf op Instagram. Op het beeld is te zien hoe hij middenin een aantal rijen lege stoelen zit. De rapper kocht immers 200 tickets voor plaatsen op de eerste rij voor het concert van Ja Rule, en wil zo duidelijk maken dat er niemand zal opduiken om de zitjes te vullen. De twee zijn sinds vijftien jaar de grootste concurrenten in de rapperwereld.

50 Cent is nog niet heel erg lang actief op de sociale netwerksite Instagram, maar toen hij merkte dat de kaartjes voor het concert van Ja Rule op 9 november slechts 15 dollar kosten, liet hij geen kans onbenut om de spot te drijven met zijn concurrent en dat voor iedereen kenbaar te maken.