Het M-Theater brengt leuke komedie 'Een vreemd koppel'

Print
Het M-Theater brengt leuke komedie 'Een vreemd koppel'

Foto: Jurgen Reniers

Sint-Truiden - 'Een vreemd koppel' van Neil Simon is een leuke komedie van het M-theater uit Sint-Truiden. Zij huren voor de gelegenheid het gezellige theaterzaaltje ‘De Roxy’ in de Trudo stad.

Vier vriendinnen spelen elke vrijdagavond Trivial Pursuit in het appartement van Louise. Op één van deze avonden vertelt Floor dat haar huwelijk voorbij is. Zij staat op straat. Louise neemt Floor in huis, een beslissing waarvan ze vlug spijt krijgt. Floor is immers de tegenpool van de slordige Louise en is constant in de weer om de rommel die Louise overal achterlaat op te ruimen. In een poging om de sleur te doorbreken regelt Louise een dubbeldate met de Spaanse broers Manolo en Jesus Costazuela die een verdieping hoger wonen. De hormonen van Louise slaan op hol, die van Floor bevriezen.Hoe dit afloopt…? Dat verklappen we lekker niet!Op de planken: Mish Jacobs, Hedwige Jacomen, Annicka Deroose, Maaike Smets, Guy Degeling en Jurgen Reniers. Regie is van de hand van Stefanie Menten.
Opvoeringen op 9 en 10 november om 20u15 en zondag 11 november om 15u00 in THEATER DE ROXY, Rijschoolstraat 51, 3800 Sint-Truiden. Kaarten aan 9 euro te bestellen via www.deroxy.be of 0483/08.56.77.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio