Wat deed Julie Colpaert met haar broek op haar enkels in ‘De Slimste Mens’?

Print
Wat deed Julie Colpaert met haar broek op haar enkels in ‘De Slimste Mens’?

Foto: De Slimste Mens

Een nieuwe week, een nieuwe reeks bekende gezichten die een gooi doet naar de titel van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maandag waagden Tourist LeMC, Guy T’Sjoen en Julie Colpaert hun kans. De aflevering gemist? Met deze samenvatting bent u weer helemaal mee.

Wie zat er in de jury? En, wat merkten ze op?

Bart Cannaerts, die samen met Stefaan Degand in de jury zat, merkte al snel op dat alle namen van de kandidaten rijmen. Ook die van ‘bompi’ Erik Van Looy.

Wat waren de beste quotes?

Erik Van Looy tegen de jury: “Is Tourist LeMC jullie favoriete Vlaamse rapper?” Stefaan Degand: “Nee, de gebroeders Borlée. Die gaan heel rap.”

Erik Van Looy tegen Tourist LeMC: “Wat is het strafste dat jij al hebt meegemaakt op een podium?” Tourist LeMC: “Af en toe springt er eens een op het podium.” Van Looy: “Ja?” Tourist LeMC: “Gebeurt nooit.”

Julie Colpaert: “Mijn zoontje luistert soms naar K3. Hij heeft zo’n roze micro.” Stefaan Degand: “Mijn dochter ook. Ir-ritánt.”

Erik Van Looy: “Gaan jullie graag naar het museum?” Tourist LeMC: “Ik loop heel graag naar de top van het Museum Aan de Stroom (MAS). Maar in het museum zelf ben ik nog niet geweest.”

Wat was het mooiste moment?

Rapper Tourist LeMC mag dan pastinaak en bataat vanop een kilometer herkennen, in de afdeling “knollen en bollen” verslikte hij zich in een beeld van een rammenas die hij bij gebrek aan beter omschreef als “een rotte banaan”.

Wat deed Julie Colpaert met haar broek op haar enkels in de backstage?

Achter de coulissen van ‘De Slimste Mens’ nam er een ongemakkelijk moment plaats. Erik Van Looy zag Julie Colpaert plots in haar onderbroek. Ze legt uit waarom:

Wie was voor minstens één dag De Slimste Mens ter Wereld?

Julie Colpaert won verdiend haar vierde van vijf afleveringen. De VTM-journaliste kon de vier ex-leden van K3 opsommen én herkende blindelings een fragment over de ontsnapping van Marc Dutroux.

Wie moest het spel verlaten?

Topdokter Guy T’Sjoen. Hij had een mindere dag en struikelde over onze F-16-gevechtsvliegtuigen, die hij B-16’s noemde. In het finalespel beet hij zijn tanden stuk op de buurlanden van Iran en moest hij de duimen leggen tegen Tourist LeMC.

De tussenstand:

1. Julie Colpaert (zes afleveringen)

2. Saïd Boumazoughe (drie afleveringen)

3. Tourist LeMC (twee afleveringen)

Bekijk hier onze volledige tv-gids