Warme week op campus de helix

Print
Warme week op campus de helix

Foto: Guy Willems

Maasmechelen - Zoals ieder jaar organiseerde een warme werkgroep ook dit jaar een warme week op campus de helix. De belangrijkste doelstelling van deze week is het welbevinden van leerlingen versterken om zo pesten te voorkomen. “Als jij niet verder kunt, blijven we even staan. We helpen je weer op weg, omdat we samen vooruit willen.” Dit stond centraal gedurende deze week. Leerlingen, personeel en de ouderraad waren betrokken bij de invulling ervan.

De warme week werd apart aangekondigd met een filmpje en spandoeken en de directieleden verwelkomden bijna 2.000 leerlingen persoonlijk. Bij het begin van de week werden de leerlingen verrast met fruit. Leerlingen van de eerste graad bezorgden in het geheim een compliment aan een klasgenoot. Verschillende activiteiten stonden in het teken van deze speciale week.

Ook voor het personeel was het een warme week. Donderdag was voor de leerlingen een vrije dag en voor de leerkrachten, die de ganse dag vergaderden, stond ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet klaar op school. Collega’s werden anoniem verwend met speciale cadeautjes. Anonieme gevers en ontvangers maakten zich op vrijdag tijdens de receptie met broodjes en bubbels kenbaar aan elkaar.

Een hartelijk woord, wat extra aandacht of een fijne attentie kunnen het leven verwarmen en mooier kleuren. De warme week was hiervoor een eerste aanzet om het thema “Samen vooruit” gedurende het hele schooljaar in de kijker te zetten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio