Samana Eksel viert dag van de chronisch zieke mensen

Print

Foto: Marcel Loenders

Eksel

Hechtel-Eksel - Op zaterdag 20 oktober vierde Samana Eksel met 115 personen haar 45-jarig bestaan met een heuse feestdag in de Geer.

In de voormiddag waren de kernleden druk in de weer om de zaal in het teken van de herfst te versieren en de tafels mooi te dekken. Vanaf 11.45 uur was iedereen welkom. Iedereen werd hartelijk onthaald door de kernleden.

Na het welkomstwoord door de voorzitter startte de receptie met cava of fruitsap en een attentie werd aan de leden aangeboden. Aansluitend volgde een heerlijk driegangen menu dat aan tafel opgediend werd. Voor de maaltijd was er een bezinningsmoment voorgelezen door twee kernleden. Daarna volgde het eerste deel van het optreden van 'Boer Martijn' uit Kaulille.

Traditiegetrouw werden er weer tombolaloten verkocht. 'Boer Martijn' trad nog een tweede keer op. Daarna smaakte de koffie of thee met een lekker gebakje. Vele gelukkigen wonnen een mooi prijsje van de tombola. De aanwezigen keerden opgewekt naar huis nog nagenietend van de gezellige namiddag. De thuisgebonden zieken en hun mantelzorgers werden zondag ook bezocht door enkele kernleden en hen werd een ontbijtpakket aangeboden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio