Dimitri Vegas & Like Mike opnieuw op één na beste dj’s ter wereld

Print
Dimitri Vegas & Like Mike opnieuw op één na beste dj’s ter wereld

Foto: Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing the Madness 3.0

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike staat ook dit jaar op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, een enquête van het toonaangevende Britse tijdschrift. Lost Frequencies, het alias van de Brusselse dj Felix De Laet, is terug te vinden in de top 20.

Tijdens het Amsterdam Music Festival (AMF), het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), werd zaterdag om middernacht traditiegetrouw de DJ Mag Top 100 bekendgemaakt. Dimitri Vegas & Like Mike eindigden net als vorig jaar op de tweede plaats. De enige aan wie zij voorrang moeten verlenen op de lijst is de Nederlander Martin Garrix, die zich ook in 2017 tot beste dj ter wereld mocht kronen.

Ander Belgisch talent is dicht in de buurt terug te vinden: Lost Frequencies kwam vorig jaar als hoogste nieuwkomer binnen op de 26ste plek, maar kunnen we nu terugvinden op plaats 17. Ander goed nieuws voor Felix De Laet, zoals de dj echt heet: uit de laatste cijfers van de ‘Offizielle Deutsche Charts’ blijkt dat Lost Frequencies de meeste succesvolle Belgische artiest óóit in Duitsland is.

Natuurlijk werd het AMF-feestje stevig gevierd. Onder meer David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike trakteerden de aanwezigen tot vroeg in de ochtend op een set.