© HOLLANDSE HOOGTE / MARIO NAP FOTOGRAFIE

Anouk laat zich na 6 kinderen steriliseren: “Geen risico meer lopen”

De Nederlandse zangeres Anouk heeft vorig jaar een ingreep laten uitvoeren waardoor ze niet meer zwanger kan raken. De 43-jarige artieste heeft al zes kinderen (in de leeftijd van twee tot zestien jaar) en vindt het mooi geweest. “Je moet het noodlot niet tarten.”

rrln

Met zes kinderen heeft Anouk een groot gezin. Ze kreeg haar Benjahmin (16), Elijah (14) Phoenix (13), Jesiah (8) en Sion (4) en Jelizah (2) bij vier verschillende vaders. Hoewel ze ooit dacht aan meer nakomelingen, zit de Nederlandse niet meer op gezinsuitbreiding te wachten. “Eigenlijk had ik nog meer kinderen gewild, het liefst van één partner. Maar het is anders gelopen”, zegt in het Algemeen Dagblad.

Daarom liet de zangeres zich vorig jaar steriliseren. Haar laatste kindje, dochter Jelizah, kreeg ze met haar huidige vriend, de 23-jarige Dominique Schemmekes. “Ik heb zes gezonde kinderen. Meer komen er niet. De laatste ging best wel moeilijk. Vóór Jelizah heb ik een aantal miskramen gehad. Je moet het noodlot niet tarten.”

(Lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Als het aan Dominique had gelegen, was hij onder het mes gegaan voor een sterilisatie. Dat zag Anouk echter niet zitten. “Sorry, heb ik gezegd, daar ben je echt te jong voor. Stel dat er iets met mij gebeurt? Dan mag ik toch voor hem hopen dat hij nog een leuk iemand vindt. En als zij dan nog kinderen willen...”, klinkt het. “Hij wil het niet horen, maar voor mij is het gewoon klaar. Het is goed zo.”

Ouwe taart

Dominique heeft daarnaast nog andere plannen waar zijn vriendin niet om staat te springen, de jongeman zou graag met Anouk trouwen. De zangeres scheidde al twee keer en moet alimentatie aan het exen betalen. “Ik ben de enige die het geld binnen moest halen, al die jaren. Ik heb nog nooit een cent gezien, van wie dan ook.”

Hoewel ze er nu niet vanuit gaat dat de relatie op de klippen loopt, wil Anouk niet het risico lopen dat Dominique over een aantal jaar zegt “ik heb het wel gehad met die ouwe taart”. “Ben ik vijftig. Ik kán niet opnieuw beginnen. Stel nou, en ik ga er niet van uit want Dominique is superloyaal, maar stel nou dat hij toch met een ander zou gaan. Dan nóg moet ik betalen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer