KSA Eksel viert feest op de Dag van de Jeugdbeweging

Print
KSA Eksel viert feest op de Dag van de Jeugdbeweging

Foto: Lana Gijbels

Eksel

Hechtel-Eksel - Op vrijdag 19 oktober was het weer Dag van de Jeugdbeweging. Op deze dag trekken jongeren met z’n allen ons uniform aan om naar school of werk te gaan. Het is hét moment bij uitstek om te laten zien hoe trots ze zijn op hun jeugdbeweging. Ook KSA Eksel liet deze dag niet ongemerkt voorbij gaan.

Na schooltijd verzamelde een hele hoop jongeren van KSA Eksel zich enthousiast aan Tijs de Teut. Samen met de leiding vierden ze deze dag met een hapje en een drankje. Allen verparkt in een koningsblauw KSA-uniform, sommigen zelfs de kou trotserend in een korte broek/rok. Maar allemaal beretrots dat ze ongegeneerd de hele dag hun ‘sterk merk’ naar voren mochten dragen. Voor iedereen was er die middag een KSA-ballon en een tattoo. Op deze manier toonden ze aan iedereen met trots hun engagement en zetten ze het jeugdbewegingsleven extra in de verf.

Want… KSA Eksel is voor de jongeren een oefenterrein met unieke kansen om zich veilig te ontpoppen. Er is ruimte om ervaringen op te doen en te experimenteren, het is een plaats waar meer aandacht besteed wordt aan het opstaan dan aan het vallen. Dankzij een goede omkadering kunnen we telkens opnieuw leren uit fouten en krijgen we allemaal de kans om het in de toekomst nog beter aan te pakken. Kortom, het zijn ervaringen van onschatbare waarde!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio