Celebs

Topmodel Karlie Kloss is getrouwd met schoonbroer Ivanka Trump

Print
Topmodel Karlie Kloss is getrouwd met schoonbroer Ivanka Trump

Foto: karliekloss

Karlie Kloss en Joshua Kushner hebben er geen gras over laten groeien. Nog geen drie maanden na de verlovingsaankondiging zijn het Amerikaanse topmodel en de schoonbroer van Ivanka Trump getrouwd.

Kloss en Kushner vormen al zes jaar een koppel, maar zijn sinds donderdag ook officieel man en vrouw. Het 26-jarige topmodel deelde het nieuws zelf via Instagram, met een foto van hun beiden. Daarop is ook de trouwjurk van Kloss te zien, een ontwerp van het Franse modehuis Dior. Creatief directeur Maria Grazia Chiuri ontwierp eerder ook de trouwjurk van de Italiaanse modeblogster Chiara Ferragni, die vorige maand trouwde. LEES OOK. Niet één maar drie Dior-jurken en een Prada: zo trouwde blogster Chiara Ferragni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.18.2018 ??

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Het koppel koos voor een intieme ceremonie in de groene regio van upstate New York, met nog geen tachtig gasten, weet People Magazine. Vermoedelijk stonden ook Jared Kushner, de oudere broer van Joshua, en zijn echtgenote Ivanka Trump op de gastenlijst. In het voorjaar zou nog een groot feest volgen.

Niet te missen