Celebs

Beroemde fotograaf maakt pikante campagne voor nieuwe make-uplijn Kim Kardashian

Print
Beroemde fotograaf maakt pikante campagne voor nieuwe make-uplijn Kim Kardashian

Foto: Instagram

Kim Kardashian heeft de legendarische fotograaf David LaChapelle aan boord gehaald voor de nieuwe reclamecampagne voor KKW Beauty. Kardashian publiceerde nog maar enkele foto’s, maar één ding is zeker: LaChapelle heeft zijn naam opnieuw eer aangedaan.

Hij staat bekend als een fotograaf wiens foto’s telkens een barsten van de sensualiteit en dat is in de campagne voor de nieuwe make-up van Kim Kardashian niet anders. Op de eerste foto houdt Kim het zelf nog braaf in een nauw aansluitende body, maar heeft ze uiteraard wel een naakte man nodig om haar spiegel vast te houden.

Daarna volgt een eerste foto van de make-up zelf, gevolgd door opnieuw een schaarsgeklede Kim in de hoofdrol. Dat trucje herhaalt ze nog een keer met een foto waarbij ze haar lange zwarte lokken zedig over haar borsten drapeert.

Kardashian heeft er een gewoonte van gemaakt om nieuwe collecties van haar make-uplijn te promoten met excentrieke foto’s. Deze laatste shoot moet ervoor zorgen dat haar nieuwe collectie van heldere juweeltinten, die beschikbaar is vanaf vanavond, vlot verkoopt. Haar ‘Ultralight Beam’ highlighter-lijn promootte ze vorig jaar met een foto waarin ze helemaal bedekt is met glitter.

Niet te missen