‘Temptation Tim’ tikt Gunther D. op vingers, maar dat had hij beter niet gedaan

Print
‘Temptation Tim’ tikt Gunther D. op vingers, maar dat had hij beter niet gedaan

Foto: Vier

‘De Slimste Mens ter Wereld’ donderdag gemist? Geen paniek, want met deze samenvatting ben je weer helemaal mee. In de laatste aflevering van deze week deed topdokter Guy T’Sjoen een gooi naar de titel en mocht VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck tweemaal juichen.

Wat waren de beste quotes?

- Jurylid Barbara Sarafian: “Of ik tips heb voor de kandidaten? Tegen mij werd gezegd: wees vooral uzelf. Dus ik zou zeggen: wees vooral Barbara Sarafian”.

- Erik Van Looy tegen de jury: “Zijn jullie bijgelovig?” Barbara Sarafian: “Je zou het mij niet aangeven, maar ik heb een zwarte poes”.

- Erik Van Looy tegen Guy T’Sjoen: “Ben jij 48 jaar? Echt?” T’Sjoen: “Ja, dank u papa en mama”. Sarafian: “Dat zij uw botox betalen?”

- Erik Van Looy tegen de jury: “Wie zal het straks halen in het finalespel, denken jullie?” Marc-Marie Huijbregts: “Dat vind ik altijd zo’n vervelende vraag”. Van Looy: “Ja, maar ik moet ze stellen”. Huijbregts: “Van wie, precies?”

Wat waren de leukste momenten?

Hou je van ‘De Slimste Mens’, maar vind je het storend dat er tussen het bulderlachen en applaudisseren door quizvragen worden verteld? Dan geven we je hier een compilatie van de leukste momenten.

Hoe komt het dat Guy T’Sjoen Barbara Sarafian al in haar nachtkleed heeft gezien?

Topdokter Guy T’Sjoen moest iets bekennen aan Barbara Sarafian: Ze waren elkaars overbuur en heel af en toe keek hij twee seconden langer binnen dan wat maatschappelijk aanvaard is.

Wie zou er wel eens graag een vrouw willen zijn?

Topdokter en endocrinoloog Guy T’Sjoen zat nog niet neer en de vraag was al gesteld: wie zou zich laten ombouwen? En toen kwam er een verrassend antwoord van Marc-Marie Huijbregts.

Wat deed Tim-van-Temptation naast Gunther D.?

Timtation komt op voor de makkelijke slachtoffers en tikt Gunther D. op de vingers. Een kantelpunt in het leven van Gunther? Of keert Tims moedige vraag als een boemerang in eigen gezicht?

Wie is voor minstens één dag De Slimste Mens ter Wereld?

Topdokter Guy T’Sjoen kent niet alleen alles van hormonen, maar weet ook veel van film. Dankzij La La Land sprong hij bij de laatste vraag over Julie Colpaert.

Wie moet het spel verlaten?

De pot rabarberconfituur van actrice Liesa Naert bracht dit keer geen geluk: ze verloor nipt van VTM-journaliste Julie Colpaert. Die doet maandag voor de vijfde keer mee en is zeker van een plaats in de finaleweken. Die dag verwelkomen we ook Johannes Faes, beter bekend als Tourist LeMC, de zanger van En Route en Horizon.

De tussenstand:

1. Julie Colpaert (5 afleveringen)

2. Saïd Boumazoughe (3 afleveringen)

3. Guy T’Sjoen (2 afleveringen)

En dan nog dit...

Hormonenspecialist Guy T’Sjoen heeft ook Bo Van Spilbeeck begeleid tijdens haar overgang van man naar vrouw. Van Spilbeeck zat in de zaal om haar VTM-collega Julie Colpaert te steunen en kon twee keer juichen: professor T’Sjoen won, Julie Colpaert overleefde het finalespel.

‘Temptation Tim’ tikt Gunther D. op vingers, maar dat had hij beter niet gedaan
Foto: Vier

Bekijk hier onze volledige tv-gids