Celebs

Meghan Markle schrikt zich een hoedje tijdens reis door Australië

Print

Meghan Markle schrikt zich een hoedje tijdens reis door Australië Video: Reuters

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle waren donderdag te gast in Melbourne, waar ze in het kader van hun reis door Australië een receptie bijwoonden. De prins en de hertogin van Sussex ontmoetten verschillende inwoners die aan het hoofd van lokale gemeenschappen staan en mochten het gastenboek in het stadhuis van de hoofdstad van de Australische deelstaat Victoria tekenen.

Toen het tijd werd om supersonische speelgoedautootjes te lanceren, liet Meghan Markle zich even verrassen, tot hilariteit van het verzamelde publiek en haar koninklijke echtgenoot. Het echtpaar woonde ook een demonstratie bij van de meisjes van This Girl Can Victoria, een campagne die vrouwen moet aansporen om meer te sporten.

Prins Harry en Meghan Markle reizen momenteel door Australië en worden als echte rocksterren verwelkomd als ze in een stad aankomen. Het reisje van de populaire royals valt samen met de Invictus Games die op 20 oktober van start gaan in Sydney. De Games - een paralympisch evenement - werden door de prins opgericht en moeten gewonde veteranen een hart onder de riem steken.

Niet te missen