Beauty

Rihanna wordt beautyblogster

Print
Rihanna is niet langer enkel zangeres, modeontwerpster, zakenvrouw en beautygoeroe, nu voegt ze ook nog beautyblogster aan haar uitgebreide professionele palmares toe. Op haar kanaal op YouTube plaatste ze op dinsdag een tutorial waarin te zien is hoe ze zichzelf een feestelijke look aanmeet met behulp van haar eigen make-upcollectie.

De meest recente video die Rihanna de wereld instuurt, heeft dit keer niets te maken met haar muziek. De zangeres postte op haar kanaal op YouTube, Fenty Beauty, voor het eerst een make-uptutorial waarin ze haar persoonlijke vaardigheden als beautyblogster laat zien. In de video toont ze hoe ze met behulp van haar nieuwe feestcollectie de zogenaamde Chillowt-look met dramatische paarse lippenstift en oogschaduw creëert.

Op haar kanaal werden in het verleden al meer beautyvideo's gepubliceerd, maar nooit eerder verscheen er een tutorial waarin de zangeres zelf met lippenstift, oogschaduw en eyeliner aan de slag ging. Haar eerste post is alvast ook zeker niet haar laatste. Rihanna kondigde een wekelijkse update aan met Tutorial Tuesdays, telkens een nieuwe video op dinsdag dus.

 

 

Niet te missen