Celebs

Het speculeren is begonnen: welke naam krijgt de baby van prins Harry en Meghan Markle?

Print
Het speculeren is begonnen: welke naam krijgt de baby van prins Harry en Meghan Markle?

Foto: Photo News

De zwangerschap van Meghan Markle veroorzaakt de nodige opschudding bij makelaars van weddenschappen. Britse makelaarskantoren hebben nu zelfs al hun favorieten opgelijst. Alexander, Alice of Arthur staan het hoogst genoteerd op het lijstje van koninklijke babynamen.

Het nieuws over de zwangerschap van Meghan Markle is nog maar net uitgelekt en al meteen leidt de naam van de volgende koninklijke baby tot heel wat speculaties én mogelijke weddenschappen. Zo hebben Britse weddenschapsmakelaars zelfs al een lijstje met favoriete babynamen opgesteld.

Bovenaan prijken de volgende jongensnamen:

1. Alexander

2. Arthur

3. Philip

Bovenaan prijken de volgende meisjesnamen:

1. Alice

2. Victoria

3. Mary

Andere media zijn er dan weer van overtuigd dat prins Harry op woensdag tijdens zijn rondreis in Australië zelf een aanwijzing gaf over de naam van zijn toekomstige baby. De Australische Jessica (28) en haar dochtertje Harriet (vijf maanden) hadden een kort gesprek met de prins, waarin hij het kleine meisje complimenteerde met haar naam. Of dat echt een hint was of gewoon een vriendelijk compliment, zal later nog moeten blijken.

 

 Volgens royaltyfans zou het zeker kunnen dat het geen van de voorspelde namen van de bookmakers wordt. Ze verwijzen daarvoor naar alle tradities waar de prins en Meghan Markle tijdens hun relatie al een mouw aan hebben gepast.

Niet te missen