Zo probeerde Meghan Markle haar zwangerschap te verbergen voor de buitenwereld

Meghan Markle en prins Harry verwelkomen in de lente van 2019 hun eerste kindje. Dat betekent dat de voormalige Amerikaanse actrice al enkele maanden zwanger is. Ondanks druk gespeculeer van fans, wist ze haar beginnend buikje toch goed te verbergen. Een overzicht van haar slimme styling trucjes.

vwh

Flashback naar eind augustus. Het koppel woonde Hamilton, een musical voor het goede doel, bij in Londen. Terwijl de hele wereld schreef over haar korte jurk en haar lange benen, focuste niemand zich op haar buik. Ook al was er op dat moment wellicht nog geen welving te zien…

© ISOPIX

Twee weken later, tijdens het benefietgala 100 Days of Peace, zaaide de 37-jarige brunette wel degelijk verwarring in een koningsblauwe jurk van Jason Wu. Die heeft ter hoogte van de buik vier plooien en bolt vreemd op tijdens het wandelen. Nu blijkt dat er meer aan de hand was dan louter een optische illusie.

Ook de peplum top van Oscar de la Renta op 27 september tijdens de Core Coach Awards in Loughborough was een slimme keuze om iets weg te moffelen. De top wordt wijder vanaf de taille en is onderaan versierd met ruches die een beginnend buikje perfect kunnen maskeren.

© ISOPIX

Begin deze maand, op 3 oktober, waren de toekomstige ouders te gast in Chichester. Prins Harry droeg een grijs pak, zij een groene blouse en bijpassende lederen rok met hoge taille. Dat onderstuk komt hoog genoeg om een zwangerschap in het eerste trimester te verdoezelen.

© ISOPIX

Op het huwelijk van de Britse prinses Eugenie waren alle ogen op Meghan Markle gericht. Niet omdat ze een opvallende outfit droeg. Integendeel: het ingetogen donkerblauwe ensemble van Givenchy kwam verdacht over bij fans. Ze vermoedden dat ze met opzet niet wilde opvallen om de aandacht van haar buikje af te leiden. Ook de snit van de jas - een A-lijn - paste helemaal bij de overtuiging dat ze iets wilde verbergen.

© ISOPIX

Een lange, ruime jas was aan het uitgroeien tot het favoriete kledingstuk van Markle. Op maandag 15 oktober, een paar uur voor de zwangerschap officieel werd aangekondigd, droeg ze een exemplaar in Sydney. De plastic documenthouders die ze strategisch voor haar buik hield, wakkerden alleen maar meer zwangerschapsgeruchten aan. Helemaal terecht, zo bleek toen het paleis het heuglijke nieuws later meldde.

© ISOPIX

Het is niet echt een verrassing dat prins Harry en Meghan snel een eigen gezin stichten. Ze vertelden het al in een interview en Harry’s gezicht tijdens hun huwelijk sprak boekdelen. “Het huwelijk brengt man en vrouw samen in de vreugde en tederheid van seksuele vereniging en vreugdevolle toewijding tot het einde van hun leven. Het wordt aanzien als de basis van het gezinsleven waarin kinderen worden geboren en verzorgd en waarin elk lid van de familie - in goede en slechte tijden - kracht, kameraadschap en troost vindt”, zei de bisschop. Toen het woord ‘kinderen’ werd uitgesproken keek de prins al glimlachend naar zijn kersverse vrouw en verraadde hij dat hij popelt om papa te worden.