Voetbalwedstrijd tussen ouders en U15 Nevok Gruitrode

Print

Gruitrode

Meeuwen-Gruitrode - Zondag 14 oktober om 11 uur was het eindelijk zover. De U15 van de voetbalclub Nevok Gruitrode speelden een match tegen hun eigen ouders. De spelers waren er gerust in en bleven uiterst kalm. Bij de ouders merkten we toch wat twijfels over hun conditie, hun lenigheid en bij sommigen zelfs over hun kennis van voetbal. Dit laatste vooral bij mama’s die zich ook kandidaat gesteld hadden.

Deze twijfels vielen vlug weg, want binnen de eerste 5 minuten maakte een papa de eerste goal. Er zouden er nog vijf volgen in het voordeel van de ouders. Dit kwam vooral doordat er enkele papa’s zelf gevoetbald hebben, doordat de trainer met de ouders meedeed en dat er twee spelers zo sportief waren om tijdelijk over te lopen naar de ploeg van de ouders.
De andere jongens van U15 werden overdonderd door de niet-zo-strikte opstelling van de tegenpartij. Ze werden ook verplicht om te voetballen op een plein dwars op een voetbalveld. (8 tegen 8) Dit zijn ze niet meer gewend. De ouders zelf vonden dit minder erg.
Er werd nochtans uit alle hoeken geprobeerd om door de verdediging te geraken en te scoren. En dat hadden ze ook echt verdiend want ze hadden toch een betere balcontrole.
 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio