Celebs

Meghan Markle en Kate Middleton knipogen naar eigen trouwfeest op huwelijk prinses Eugenie

Print
De Britse koninlijke familie is aanwezig op het huwelijk van prinses Eugenie en haar Jack Brooksbank. Maar het zijn vooral Meghan Markle, die juichend werd ontvangen, en Kate Middleton die hoge ogen gooien met hun outfits.

Alle ogen waren op prins Harry en Meghan gericht. Zij draagt voor de gelegenheid een donkerblauwe jurk van Givenchy en een bijpassende mantel en hoed. Kate Middleton ging voor de knalkleur fuchsia, een ontwerp van haar favoriete Britse designer Alexander McQueen.Het opvallende aan de outfits is dat de wederhelften van de prinsen voor dezelfde designer kozen als op hun eigen grote dag. Kate Middleton trouwde in april 2011 in een jurk van het Britse McQueen, Meghan Markle trouwde in mei van dit jaar in een ontwerp van het Franse Givenchy.

Bijna alle leden van de Britse koninklijke familie zijn present, ook de 97-jarige prins Philip die het huwelijk van zijn kleindochter niet wilde missen. De opvallende afwezige is Camilla Parker Bowles. Zij is momenteel in Schotland voor een ander evenement. Haar man prins Charles kwam alleen naar de ceremonie.

Niet te missen