Regen drukt pret niet op startdag Chiro As-Niel

Print
Regen drukt pret niet op startdag Chiro As-Niel

Foto: Marie Vanormelingen

As - Op zondag 23 september trok de leiding van Chiro As-Niel hun uniform weer uit de kast. Na een schitterend bivak en een geslaagd fuifweekend werd het nieuwe chirojaar geopend. In tegenstelling tot andere jaren zat het weer stevig tegen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het fuifweekend was nog maar net voorbij of de leiders en leidsters van Chiro As-Niel stonden alweer klaar om alle leden en nieuwe gezichten te ontvangen bij de start van het chirojaar. Naar jaarlijkse gewoonte spelen alle leden samen een groot massaspel om te ontdekken wie hun groepsleiding voor het komende jaar zal zijn. Voor iedereen een leuke en spannende dag. Het weer besloot hier een stokje voor te steken door de hevige en lange regenbuien. Gelukkig wist de leiding tijdig een oplossing te vinden. Na enkele telefoontjes werden de leden en het spelmateriaal verplaatst naar de Driesschaar om daar de activiteit verder te zetten. Na het groepsspel werd er kennisgemaakt met de nieuwe leiding en genoten de kinderen van een lekkere hamburger en een drankje klaargemaakt door de oudste groep.

De chironamiddag werd afgesloten met een gezellig chirocafé dat door de weersomstandigheden ook naar binnen verhuisd was. Papa’s, mama’s, broers en zussen konden een kijkje gaan nemen op te lokalen en de chiro steunen door een drankje te kopen. Zoals op vele activiteiten kreeg Chiro As-Niel ook op deze dag hulp van de oudleiding. Samen werd ervoor gezorgd dat de toon het nieuwe chirojaar werd gezet. De leiding van Chiro As-Niel is weer helemaal klaar om er een spetterend jaar van te maken en hoopt dat er nog veel nieuwe gezichten bij zullen komen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio