Celebs

Fabrizio en Pommeline hebben geweldig nieuws

Print

Pommelizio is klaar om hun relatie naar het volgende niveau te brengen. ‘Temptation’-verleider Fabrizio heeft zijn Pommeline immers ten huwelijk gevraagd. “Hij heeft mijn hart gestolen, dus nu ga ik zijn achternaam stelen. Ik heb ‘ja’ gezegd”, schrijft een dolblije Pommeline zelf op haar Instagramprofiel.

Ook Fabrizio deelde gelukkig het nieuws. In een kort filmpje is te zie hoe hij zijn Pommeline een rode roos gaf en op zijn knieën ging in de luchthaven van Charleroi. Daar kwam Pommeline aan, na een vakantie met een vriendin naar Valencia. Haar antwoord ging gepaard met veel tranen en een stevige knuffel.

Pommeline en Fabrizio zijn allebei bekend van ‘Temptation Island’, allebei als verleiders. Pommeline wist in 2017 Merijn van Lisa af te snoepen, “Kleurplaat” Fabrizio richtte zijn pijlen op Danielle in 2018. Na de opnames vielen de twee in elkaars armen, nadat bleek dat Pommeline verliefd was geworden op Fabrizio, waarbij ze als tatoeëerster werkt. In april maakten ze bekend dat ze officieel een koppel waren. Nu, zes maanden later, zijn ze klaar voor de volgende stap.

Niet te missen