Celebs

Déjà vu: Kate Middleton en prins William recycleren oude outfits

Print

Video: Reuters

Kate Middelton is weer volop aan het werk en was dinsdag met haar man prins William te gast op de Global Ministerial Mental Health Summit in Londen. Trouwe royalfans merkten iets bijzonder op aan de outfits van het koppel: zowel de lila jurk als het pak van de prins zijn niet nieuw.

De hertogin van Cambridge, die sinds een week uit zwangerschapsverlof is, droeg een lavendelkleurige jurk van de Nieuw-Zeelandse ontwerpster Emilia Wickstead ter waarde van zo’n 1.200 euro. De creatie hangt al even in de garderobe van de 36-jarige mama van prinsen George en Louis en prinses Charlotte. Ze trok ze vorig jaar in juli voor het eerst aan tijdens een werkbezoek aan het Duitse Hamburg.

Déjà vu: Kate Middleton en prins William recycleren oude outfits
Prins William en Kate Middleton in Londen, oktober 2018 Foto: Photo News

Kate Middleton was niet de enige die een outfit recycleerde. Ook prins William droeg exact hetzelfde pak - paarse das die bij de jurk van Kate past incluis - als op dezelfde dag vorig jaar. Het is niet de eerste keer dat de brunette voor een tweede keer in dezelfde outfit in het openbaar verschijnt. Vorige zomer was ze te gast in ons land om de Slag om Passendale te herdenken en koos ze voor een witte jurk, dezelfde outfit van het doopsel van prinses Charlotte.

Déjà vu: Kate Middleton en prins William recycleren oude outfits
De royals in Hamburg op 21 juli vorig jaar Foto: Photo News

Niet te missen