Vier maanden nadat hij dochtertje verloor is skilegende Bode Miller opnieuw papa geworden

Print
Vier maanden nadat hij dochtertje verloor is skilegende Bode Miller opnieuw papa geworden

Vier maanden nadat zijn dochtertje van amper 19 maanden verdronk in een zwembad, is Bode Miller opnieuw papa geworden Foto: rr

Het zijn heftige maanden voor skilegende Bode Miller. Vier maanden nadat zijn dochtertje van amper 19 maanden verdronk in een zwembad, is de 40-jarige Amerikaan opnieuw papa geworden. Het koppel had al een zoontje, Edward, geboren in 2015.

Een woordvoerder liet weten dat Morgan Miller vrijdag is bevallen van een tweede zoon. “Morgan en de zoon stellen het goed. De Miller’s en Beck’s zijn dolblij om hun zoon in de familie te verwelkomen.”

Ergste nachtmerrie

Het goede nieuws komt er amper vier maanden nadat het koppel hun ergste nachtmerrie beleefde: hun dochtertje van amper 19 maanden verdronk in een zwembad. Bode Miller maakte dat toen zelf bekend in een emotionele boodschap op Instagram. “We zijn er kapot van. Ons babymeisje, Emmy, is gisteren overleden. In geen miljoen jaar hadden we gedacht zo’n pijn te voelen. Haar liefde, haar licht, haar geest zal nooit vergeten worden. Ons kleine meisje hield van het leven en leefde het elke dag voluit. Onze familie vraagt respectvol om de privacy tijdens deze pijnlijke tijd te respecteren.”

Emeline Gier Miller werd in juni bewusteloos aangetroffen in het zwembad van een buur van Miller in Coto de Caza in Orange County, ten zuiden van Los Angeles. De 40-jarige Miller en zijn (toen zwangere) vrouw Morgan waren aanwezig bij de buren, die een feestje hielden. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar ze konden het meisje niet reanimeren.

Miller is een Amerikaanse skilegende. In 2002, 2010 en 2014 veroverde hij zes olympische medailles, waarvan één gouden in de supercombiné op de Spelen van 2002 in Salt Lake City. Hij kroonde zich verder viermaal tot wereldkampioen, en in 2005 en 2008 pakte hij de eindzege in de Wereldbeker. Enkele maanden geleden zette Miller een punt achter zijn skicarrière. In 2012 trouwde Miller met beachvolleykampioene Morgan Beck.