Vier dagen feest in park Ter Motten

Print

Dilsen

Dilsen-Stokkem - Van 20 tot en met 23 september waren er voor de derde keer Parkfeesten in het park Ter Motten in Dilsen-Stokkem.

Op donderdag werd de start gegeven met een afterwork party en een optreden van Domino, dit feestje werd georganiseerd door Unizo Distoc en de stad Dilsen-Stokkem. Volgens de organisatie was de opkomst rond de 2.500 personen.
Vrijdag stond in teken van de sport met een sponsorloop door het park. De opbrengst gaat naar twee goede doelen, dit jaar waren dit de ALS-liga en een Hart voor Limburg. In totaal werden er 2.532 rondjes van telkens één kilometer gelopen. De loop had dit jaar een neontoets. Deelnemers kwamen in fluokleren lopen of konden zich aan het vertrek beschilderen met fluorverf. De opbrengst van deze sponsorloop was 4.061,80 euro, ieder goed doel kreeg een cheque van 2.030,80 euro.
Zaterdag was het Comedy café met Stan Linssen en ook de finalisten van Comedy Mania traden op. Tevens kwam schepen Jos Opdenakker het cultureel programma 2018-2019 voorstellen.
Zondag stond in teken van ‘Wetenschap & techniek’ voor de hele familie. Er waren verschillende workshops, maar ook veel animatie in het teken van techniek: spacebike, speelbus, springkastelen, zeepbellenstand, glittertattoos. Vlaamse Stichting Verkeerskunde was aanwezig met een tuimelwagen. SHD leerde de aanwezigen legorobots programmeren en waterraket schieten. Ondanks het wat mindere weer op zondag was de organisatie zeer tevreden over de vier dagen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio