600 wafels voor 3 jaar ‘Huis van het Kind’

Print
Kortessem - Woensdag 3 oktober vierde Het huis van het Kind Haspengouw haar 3-jarig bestaan in Kortessem. Zij deed dat met een namiddag vol met activiteiten, en met een gratis wafelenbak voor jong en oud.

Huis van het Kind Haspengouw is een samenwerking tussen diensten van 6 gemeenten: Borgloon, Gingelom, Heers, Kortessem, Sint-Truiden en Wellen. Samen zetten zij een verjaardagsfeestje op in de Klokschool in Kortessem om het 3-jarig bestaan te vieren samen met de kinderen en hun ouders.
Maria Cloosen: “Jonge en oudere kinderen kunnen samen met hun ouders tal van activiteiten doen. Onze medewerkers bakken continu wafels. Er zijn gratis fruithapjes, gezonde drankjes, koffie en een theeceremonie. “ Er werden tussen de 500 en 600 wafels gebakken.
De kinderen konden met een schattenkaart een extra geschenkje ontvangen door deel te nemen aan de activiteiten. Clown Ludo was van de partij. Er was keuze tussen tal van doe-activiteiten als buttons maken en handlettering, of rustige activiteiten zoals yoga en verteltheater in de bib. Buiten kon men zich uitleven op het springkasteel of deelnemen aan het parcours met buitenspeelgoed van de spel-o-theek. In de sporthal was er een introductiesessie taekwondo.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio